reading & coaching

Wat is een reading?

Alles is energie: elk mens, elk dier, de aarde, de kosmos,… Ook je gedachten en emoties zijn energie. Ieder mens heeft een energieveld om zich heen met daarin een schat aan informatie, waarvan je je niet altijd bewust bent. Voor het oog is de energie onzichtbaar, maar ze is wel waar te nemen. Ik ben als reader getraind in het helder waarnemen van dit energieveld en de daarin opgeslagen informatie. In een reading stem ik af op jouw energie en verwoord ik datgene wat ik lees zonder oordeel of advies. Het kan je waardevolle inzichten geven.

Wat brengt een reading je?

Een reading maakt je bewust(er) van wat jij in het leven aan het ervaren, uitzoeken en beleven bent. In een reading krijg je inzicht in je levensproces, je doelen, je wensen en je dromen. Ook krijg je zicht op eventuele blokkades die in de weg staan om jezelf te zijn. Denk aan oude overtuigingen, onverwerkte emoties of niet meer passende patronen. De inzichten die je uit een reading krijgt, kunnen je helpen om dingen te verwerken, anders te doen of los te laten. Ze helpen je om terug te keren naar je ‘bron’ en om nieuwe richting te bepalen.

Voor wie

  • Wanneer je meer inzicht wilt in iets dat je bezighoudt.
  • Als je je geestelijk of lichamelijk niet optimaal voelt en niet goed weet wat je daaraan kunt doen.
  • Wanneer je met bepaalde levensvragen zit, bijvoorbeeld bij een heftige gebeurtenis, als je voor een belangrijke beslissing staat, of een oplossing zoekt voor een situatie.
  • Als je wel wilt veranderen, maar niet weet hoe.
  • Wanneer je je zelfbewustzijn wilt ontwikkelen.

Hoe gaat een reading in zijn werk?

Voor een reading hoef je alleen in een stoel te zitten. Je hoeft niets mee te nemen of te vertellen. Ik stem af op jouw energie en verwoord deze voor je. Tijdens een reading kun je gewoon vragen stellen. Belangrijk om te weten is dat je alleen ‘gelezen’ kan worden als jij daar toestemming voor geeft. Een reading gebeurt altijd vanuit respect en veiligheid, met jouw vragen als uitgangspunt. De reading mag altijd worden opgenomen.

 

Over coaching

Voel je eventuele blokkades die in de weg staan om jezelf te zijn? Loop je vaak tegen dezelfde dingen aan?

Coaching bij met Nicoline betekent inzicht krijgen in wie je bent en wat je onbewuste drijfveren zijn. Erachter komen waarom je doet wat je doet en wat het effect hiervan is op jezelf én op anderen. In een aantal gesprekken krijg je inzicht in de vicieuze cirkel waar je onbewust continu rondjes in draait. Je ontdekt je persoonlijke strategie en komt erachter wat deze je oplevert en kost. We gaan aan de slag met het doorbreken van beperkende patronen en overtuigingen. Dit zelfinzicht leidt gegarandeerd tot positieve veranderingen en het doorbreken van beperkende patronen.

Door de praktische insteek van de gesprekken, ga je na ieder gesprek naar huis met handvatten die je direct helpen om het dagelijks leven makkelijker en aangenamer te maken.

Een coachtingstraject begint altijd met een intake gesprek en een reading.